fbpx
logo

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ
ΚΑΛΑΜΩΝ 3, ΠΑΡΑΛΙΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 166 75
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΥΜΗΤΤΟΥ
ΝΥΜΦΑΙΟΥ 4, ΥΜΗΤΤΟΣ, 17237

Τηλεφωνικό κέντρο: 210 8010111
Fax: 210 8088382
Ε-mail: [email protected]

Copyright ΑΚΑΔΗΜΙΑ
 

Creative Healing

To Creative Healing είναι ένα σύστημα “τεχνικών λεμφικού καθαρισμού” που έχει ως στόχο την αποσυμφόρηση και την αποκατάσταση της εύρυθμης λειτουργίας τόσο των εσωτερικών οργάνων (Νεφρών, Καρδιάς, Πνευμόνων κ.λ.π.), αλλά και της ροής γενικά (αίματος – λέμφου – ενέργειας), με αποτέλεσμα άμεση ανακούφιση από χρόνια ενοχλήματα, όπως αλλεργίες, πονοκέφαλοι, ρευματικοί πόνοι, αλλά και από κοινά προβλήματα υγείας όπως κρυολογήματα, μυϊκοί πόνοι, ισχυαλγίες, διαστρέμματα, κ.λ.π.

Το σύστημα βασίζεται στις διδασκαλίες του διορατικού Joseph B. Stephenson (1874-1956), που έβλεπε το σώμα και τις λειτουργίες του όπως το βλέπουμε σήμερα μέσα από τη σύγχρονη Φυσική: περισσότερο σαν χώρο παρά σαν ύλη (σε κυτταρικό επίπεδο είμαστε 99% χώρος, ενώ από το υπόλοιπο 1%, το 50-90% είναι νερό). Η εργασία μας είναι να διευκολύνουμε τη δημιουργία περισσότερου χώρου για την ουσία του σώματος, φροντίζοντας ταυτόχρονα την απρόσκοπτη θρέψη της μέσα από τις ενεργειακές ροές και τα υγρά. Είναι αλήθεια πως με συνειδητή εργασία, η ουσία του σώματος μπορεί και πλάθεται σαν τον πηλό.

Το Creative Healing χαρακτηρίζεται από απλότητα και ευκολία στην εφαρμογή και εξαιρετική ασφάλεια. Απευθύνεται σε όσους ενδιαφέρονται να γνωρίσουν ένα “απλό” σύστημα θεραπευτικής μάλαξης για τον εαυτό τους, την οικογένειά τους, αλλά και σε επαγγελματίες θεραπευτές (χειροπράκτες, οστεοπαθητικούς, φυσιοθεραπευτές, κ.λ.π.) που επιθυμούν να γνωρίσουν και άλλες συμπληρωματικές τεχνικές για να εμπλουτίσουν τη θεραπευτική τους αποτελεσματικότητα.
Το σύστημα αποτελείται από 41 βασικές εφαρμογές και πολυάριθμες ειδικές εφαρμογές, που αποσκοπούν στην αποκατάσταση της εύρυθμης λειτουργίας των συγκεκριμένων οργάνων – και συστημάτων – του οργανισμού μας.

Στον Εισαγωγικό Κύκλο Σπουδών διδάσκονται 38 βασικές εφαρμογές. Αυτός ο κύκλος σπουδών απευθύνεται σε εκείνους που θέλουν να πάρουν το «βάπτισμα» και να την εφαρμόσουν χωρίς ιδιαίτερη εμβάνθυση. Στη συνέχεια, για όσους ενδιαφέρονται να εμβαθύνουν περισσότερο και να το εξασκήσουν επαγγελματικά, διδάσκεται ο Κύριος Κύκλος Σπουδών, σε συνδυασμό με αρχές Ανατομίας, Φυσιολογίας και Παθολογίας, που είναι απαραίτητη προϋπόθεση για όσους έχουν ταχθεί να υπηρετήσουν τους συνανθρώπους τους με την εξάσκηση εναλλακτικών μορφών θεραπείας.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

I. ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ
• Εισαγωγή
• Ιστορική αναδρομή και αναφορά στον Ιδρυτή του Συστήματος
• Περιγραφή και πρακτική εκμάθηση των 38 βασικών τεχνικών

II. ΚΥΡΙΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ
• Πρακτική εκμάθηση και εμπλουτισμός των βασικών τεχνικών
• Συμπληρωματικές τεχνικές για την ανακούφιση εξειδικευμένων καταστάσεων, λ.χ. επικονδυλίτιδα, περιαρθρίτιδα, σκολίωση, σκλήρυνση κατά πλάκας, έλκος στομάχου, κ.λ.π.
• Ολιστική θεώρηση των διάφορων οργάνων και σωματικών συστημάτων σύμφωνα με τις αρχές της Π.Κ.Ι.

Ο κύριος κύκλος προσφέρεται και με Distance Learning (απαιτείται δια ζώσης παρακολούθηση της πρακτικής).

Σημείωση: Ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων 8 άτομα

ΔΙΔΑΣΚΕΙ

Κατερίνα Παπακωνσταντίνου

Είμαι πτυχιούχος Νομικής Σχολής Αθηνών. Από το 1977 – 1990 εργάστηκα ως υπάλληλος της Εθνικής Τράπεζας. Από το 1990 παρακολούθησα σεμινάρια Αρωματοθεραπείας στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Έκτοτε ασκώ την Αρωματοθεραπεία και διδάσκω εισαγωγικά και προχωρημένα σεμινάρια για τα αιθέρια  έλαια και τα υδρολύματα. Έχω μεταφράσει δύο βιβλία Αρωματοθεραπείας: «Πρακτική Αρωματοθεραπεία» και «Ενεργειακή Αρωματοθεραπεία». Από το 1998 ασχολούμαι με την παραγωγή αιθέριων ελαίων από άγρια φυτά της ελληνικής φύσης σε πρότυπη μονάδα απόσταξης αιθέριων ελαίων στην περιοχή της Ολυμπίας.
Επίσης, από το 1992 ασκώ και διδάσκω το Creative Healing, ένα ολοκληρωμένο θεραπευτικό σύστημα για την αποσυμφόρηση και αποκατάσταση της λειτουργίας συγκεκριμένων οργάνων και εκπροσωπώ το J.B. Stephenson Foundation for Creative Healing.

VIDEO

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Εισαγωγικός κύκλος:

Ημερομηνίες: 18-19/11/2023, 9-10/12/2023, 13-14/1/2024, 10-11/2/2024 και ώρες 10:00-17:00
Διάρκεια σπουδών:
56 ώρες

Κόστος συμμετοχής:
εγγραφή 100€, δίδακτρα 500€

Τόπος διεξαγωγής: Γλυφάδα


Κύριος κύκλος:
Ημερομηνίες: θα ανακοινωθούν
Διάρκεια σπουδών: 84 ώρες

Κόστος συμμετοχής: εγγραφή 100€, δίδακτρα 1000€

Τόπος διεξαγωγής: Γλυφάδα

ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.