fbpx
logo

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ
ΚΑΛΑΜΩΝ 3, ΠΑΡΑΛΙΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 166 75
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΥΜΗΤΤΟΥ
ΝΥΜΦΑΙΟΥ 4, ΥΜΗΤΤΟΣ, 17237

Τηλεφωνικό κέντρο: 210 8010111
Fax: 210 8088382
Ε-mail: [email protected]

Copyright ΑΚΑΔΗΜΙΑ
 

Παραδοσιακή Ιατρική των Σαμάνων

Η πρακτική του Σαμανισμού, που βασίζεται σε παράδοση χιλιάδων χρόνων, περιλαμβάνει μία απίστευτα ευρεία γνώση γύρω από την πνευματική δράση, μέσα από μεδόθους που έχουν περάσει από γενιά σε γενιά.

Ο όρος «Σαμάνος» αναφέρεται ουσιαστικά στους άνδρες και γυναίκες θεραπευτές, διδάσκαλους και σοφούς της Φυλής. Είναι μία αρχαία πνευματική θεραπευτική πρακτική που συναντάται στις παραδόσεις από κάθε ήπειρο του κόσμου.

Οι Σαμανικες τεχνικες βοηθούν να αποκαταστήσουμε την επαφή με τη Γη και με την προσωπική μας, εσωτερική Φύση, η οποία, συντονισμένη με τους αντίστοιχους μηχανισμούς του εξωτερικού κόσμου, καταφέρνει να αυτοϊαθεί, ώστε να επανέρθει στη φυσική κατάσταση της αρμονίας. Με αυτό τον τρόπο, ανακαλύπτουμε πως, στο ταξίδι μας στη Γη, συντροφευόμαστε από μία αστείρευτη πηγή ισορροπίας, ενεργειακά, συναισθηματικά και πνευματικά.

Στα σεμινάρια θα δουλέψουμε με τεχνικές από την παράδοση των Σαμάνων του Περού, των Ινδιάνων της βόρειας Αμερικής, το Σαμανισμό του Μεξικό, αλλά και τεχνικές της παράδοσης των Σαμάνων από την περιοχή της Αιγύπτου. Μας περιμένει ένα ταξίδι μέσα από τις φυλές του πλανήτη μας, που μας φανερώνει την ένωση που ο άνθρωπος μπορεί να υφάνει ανάμεσα σε εκείνον, τον Ουρανό και τη Γη.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

–              Ανάλυση των τεσσάρων κατευθύνσεων ως στοιχεία, αλλά και των ζώων που τις διέπουν, σύμφωνα με τη Σαμανική παράδοση

–              Άνοιγμα ιερού χώρου σύμφωνα με τη Σαμανική παράδοση

–              Θεωρία των Ενεργειακών Κέντρων

–              Σαμανικό Ταξίδι για να βρούμε το ζώο Δύναμης

–               Σαμανικό Ταξίδι στον «Κάτω Κόσμο»

–              «Η ιστορία των τριών καρτών»

–              Κατασκευή Despacho προσφοράς στη Γη

–              Σαμανικά αρχέτυπα και μέρη του εγκεφάλου

–              1ο στάδιο Illumination

–              Καθαρισμός γενεαλογικού δέντρου

–              Καθαρισμός με Οψιδιανό και κρύσταλλο Χαλαζία

–              Σαμανικός καθαρισμός της ενέργειας με αυγό

–              Εκκρεμές και η χρήση του στο Σαμανισμό

–              Καθαρισμός με τη βοήθεια της φωτιάς

–              Παρασκευή θυμιαμάτων και τεχνικές καθαρισμού της αύρας και των χώρων

ΔΙΔΑΣΚΕΙ

Ιωάννα Μπράτη

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1967. Ξεκίνησε με καλλιτεχνικές σπουδές, όπως θεατρικό κουστούμι, μικρογλυπτική, μαριονέτες, χειροποίητο κόσμημα. Από το 1987 άρχισε την ενασχόληση της με τους κρυστάλλους ενώ από το 1991 ασχολείται επαγγελματικά με την κρυσταλλοθεραπεία και αυτήν τη στιγμή είναι Πρόεδρος των Ελλήνων Κρυσταλλοθεραπευτών (ΣΕΚ). Είναι Master Teacher Reiki ( Frank Arjava Petter ) και Master Angelic Reiki ( Cevin Core ). Συνεχίζοντας την αναζήτηση της στους εσωτερικούς δρόμους, μελέτησε ενεργειακές τεχνικές, όπως Εσωτέρα Θεραπευτική  ( SYNTHESIS ), Prana Healing ( Μaster Choa Kok Sui ), SRT- Soul Response Therapy ( Robert E. Detzler ), Dream of the soul ( Doreen N. Virtue ), Ανάλυση ονείρων, καθώς και Ηχοθεραπεία με Θιβετιανά Κύμβαλα ( Peter Hess ) και με Κρυστάλλινα Μπωλ ( Ginette Labbe & Domenico Panacciote ), Munai Ki (Juin Gibson). Μέσα από τα ταξίδια της σε Ινδία, Ταϊλάνδη και Αίγυπτο, καθώς και με την εκπαίδευση της με δασκάλους από όλο τον κόσμο,  εμπλούτισε τις γνώσεις της με σαμανικές τεχνικές με βότανα, κρυστάλλους και ήχους, καθώς και με παραδοσιακές θεραπείες της κάθε κουλτούρας. Μέσα από τη μαθητεία της στο «Σχέση θεραπευτή – θεραπευόμενου» ( SYNTHESIS ), στη διαρκή εκπαίδευση της στο Channeling, την ψυχοθεραπεία και την αυτογνωσία, αναπτύσσει και εξελίσσει διαρκώς τη σχέση της με τον εαυτό της και κατ’ επέκταση με τους θεραπευμένους και τους μαθητές της. Είναι κάτοχος των παρακάτω πτυχίων: 1ο έτος Σωματοψυχοπαιδαγωγική, 1ο έτος Bodynamic, Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική και Shiatsu ( E.S.S. & N.H.S. ), Παραδοσιακή Κινέζικη Διατροφή ( N.H.S. ),  Ηλεκτροβελονισμός ( N.H.S. ) Ταϊλανδέζικο Μασάζ ( The Wat Po Traditional Medical School ), Αρωματοθεραπεία ( N.H.S. & The Wat Po Traditional Medical School ), Παραδοσιακό μασάζ κεφαλής ( London Center of Indian Champissage ), Spinework ( N.H.S.), Hot Stone Massage και Light Bimmer ( 1st Level – Kossa ). Έχει διδάξει επί 6 έτη Θεατρικό Παιχνίδι σε ομάδες παιδιών, προσφύγων από το Ιράκ και έχει φροντίσει ανήλικα παιδιά και εφήβους σε Θιβετιανό ορφανοτροφείο μέσα από τη συμμετοχή της σε ανθρωπιστικές αποστολές.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ημερομηνίες: 25-26/9/2021 και 2-3/10/2021 και ώρες 10:00‐17:00
Διάρκεια σπουδών: 28 ώρες

Κόστος συμμετοχής: 300€

Τόπος διεξαγωγής: Υμηττός

ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.