fbpx
logo

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ
ΚΑΛΑΜΩΝ 3, ΠΑΡΑΛΙΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 166 75
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΥΜΗΤΤΟΥ
ΝΥΜΦΑΙΟΥ 4, ΥΜΗΤΤΟΣ, 17237

Τηλεφωνικό κέντρο: 210 8010111
Fax: 210 8088382
Ε-mail: info@akadimia.gr

Copyright ΑΚΑΔΗΜΙΑ
 

ΖΕΝ ΣΙΑΤΣΟΥ & ΑΓΑΤΣΟΥ

ΖΕΝ ΣΙΑΤΣΟΥ & ΑΓΑΤΣΟΥ

Η Ακαδημία Αρχαίας Ελληνικής και Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής, στα πλαίσια μετεκπαίδευσης για το Σιάτσου, φιλοξενεί την Αντιγόνη Τσεγγελή, ασκούσα το Σιάτσου,  Εκπαιδεύτρια και Πρόεδρο της Ελληνικής Εταιρείας Σιάτσου για ένα 5ωρο σεμινάριο με τίτλο  ΖΕΝ ΣΙΑΤΣΟΥ & ΑΓΑΤΣΟΥ – Skills & Metaskills.

Το σεμινάριο μπορούν να παρακολουθήσουν οι απόφοιτοι της Ακαδημίας αλλά και όλοι οι απόφοιτοι και επαγγελματίες Σιάτσου.
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 28 Μαΐου, 2021, 16:00-21:00 στο χώρο της Ακαδημίας στη Γλυφάδα, στον κήπο και σε αίθουσα με ανοιχτά παράθυρα, με κόστος  40 ευρώ  (παρέχεται  έκπτωση 50% για τους απόφοιτους της Ακαδημίας).

Μπορείτε να δείτε πιο κάτω περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την θεματολογία και σας παρακαλούμε να επικοινωνήσετε το συντομότερο με την Γραμματεία της Ακαδημίας στο τηλ. 2108010111 για να κρατήσετε τη θέση σας, δεδομένου ότι οι συμμετοχές είναι περιορισμένες.

Το σώμα γνωρίζει, η ψυχή ακούει, το πνεύμα ζει

Το Σώμα, ο Νούς και η Ψυχή είναι μια αδιαίρετη ολότητα.
Μπορούμε να αναπτύξουμε μια εσωτερική σχέση για να καλλιεργήσουμε ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΩΜΑΤΟΣ ως θεραπευτές και να δημιουργήσουμε τον ασφαλή χώρο για την ανάπτυξη της θεραπευτικής μας εργασίας στον Άνθρωπο.
Η ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΩΜΑΤΟΣ διευκολύνεται φέρνοντας  την προσοχή στην Ζωτική Ενέργεια ή Qi.
Θα διερευνήσουμε και αλληλεπιδράσουμε με τα φυσικά, συναισθηματικά, πνευματικά και πνευματικά μονοπάτια του σώματος.
Σε αυτό το εργαστήριο, χρησιμοποιώντας τις δεξιότητες μας θα προχωρήσουμε στην ανάπτυξη των μετα-δεξιοτήτων μας. Ο χώρος, η παρουσία και η συνοδεία του εαυτού μας κατά την θεραπευτική εργασία μας στο πώς μπορεί να εμπλουτιστεί με περισσότερη επίγνωση και συνειδητότητα του Ποιοί είμαστε και Πώς εφαρμόζουμε τις ικανότητες μας στην συνεδρία μας. Ο δρόμος ξεκινά εσωτερικά αναπτύσσοντας τις εσωτερικές μας σχέσεις, την ενσυναίσθηση και την συμπόνοια . Η ενσώματη ακρόαση καθιστά την σωματική εμπειρία ένα μοναδικό ταξίδι για τον Ασκούντα-ούσα και τον δεχόμενο.
Σε αυτό το εντατικό κύκλο συνάντησης (5 ώρες  Θεωρία και Εμπειρία)
Θα μάθετε:

*   ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΣΩΜΑ- Ανατομία, Γνωριμία, Βίωμα
*   ΦΩΤΕΙΝΟ ΣΩΜΑ- Γνωριμία και Σύνδεση με τα ενεργειακά κέντρα
*   5 ΣΤΟΙΧΕΙΑ – Γνωριμία και Σύνδεση με τα εσωτερικά όργανα
*   Αγάπη και Φώς- Βίωμα στο Άγγιγμα
*   Να αναγνωρίζετε και να βιώνετε το ενεργειακό σας σώμα
*   Τεχνικές κάθαρσης και εναρμόνισης της Ολότητας του σώματος
*   Βιωματικές ασκήσεις και σύντομοι οραματισμοί για βελτίωση της σωματικής και ψυχικής ευεξίας
Αφορά στους επαγγελματίες Σιάτσου που θέλουν να καλλιεργήσουν την αντιληπτικότητα τους στην ενεργειακή εργασία με το σώμα, αυτούς που τους ενδιαφέρει να ανακαλύψουν ή να εμβαθύνουν στην γνωριμία με αυτό που αληθινά είμαστε.

Λίγα λόγια για την διδάσκουσα:
H  Αντιγόνη Τσεγγελή είναι Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Αισθητικής,  Διπλωματούχος στο Ζεν Σιάτσου με επαγγελματική κατάρτιση στις Ολιστικές Μεθόδους Ευεξίας . Ασκεί και διδάσκει Τσι Γκόνγκ και  διαλογισμό για την βελτίωση της υγείας (1985-σήμερα).  Συνδυάζει τις γνώσεις της Παραδοσιακής Ανατολικής Ιατρικής και της Δυτικής επιστήμης στην 20ετή επαγγελματική  εμπειρία της. Ακολουθεί συνεχή μεταπτυχιακή επιμόρφωση (CPD) στην Ελλάδα και το εξωτερικό, έχει εκπαιδευτεί στην βιοενεργειακή εξισορρόπηση των chakras, Κρυσταλλοθεραπεία, Ηχοθεραπεία, Focusing as Life Skill. Έχει εργασθεί σε ΣΠΑ Ξενοδοχείων και Ινστιτούτα Αισθητικής ως Διευθύνουσα Διοίκησης, Οργάνωσης , Επικοινωνίας και Δόμησης θεραπευτικών πρωτοκόλλων.  Είναι καθηγήτρια εναλλακτικών τεχνικών Σωματοθεραπείας και Αισθητικής. Συντονίζει σεμινάρια επαγγελματικής κατάρτισης στις Ολιστικές Μεθόδους και διοργανώνει σεμινάρια και ομάδες ενσυνείδητης πρακτικής για προσωπική ανάπτυξη και προαγωγή της υγείας. Διατελεί Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Σιάτσου και είναι ιδρυτικό μέλος της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης ‘Το Σχολείο των Τεχνών’. http://www.harmonize.gr