fbpx
logo

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ
ΚΑΛΑΜΩΝ 3, ΠΑΡΑΛΙΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 166 75
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΥΜΗΤΤΟΥ
ΝΥΜΦΑΙΟΥ 4, ΥΜΗΤΤΟΣ, 17237

Τηλεφωνικό κέντρο: 210 8010111
Fax: 210 8088382
Ε-mail: [email protected]

Copyright ΑΚΑΔΗΜΙΑ
 

Rejuvance και Παραδοσιακές Τεχνικές Ομορφιάς

Rejuvance σημαίνει ανανέωση, αναζωογόνηση. Oι κινήσεις της τεχνικής αυτής επιδρούν τόσο στον συνδετικό όσο και στον μυϊκό ιστό της επιδερμίδας, εξαλείφοντας τα αποτυπώματα των εντάσεων που βιώνουμε στην καθημερινότητά μας. Mε την τεχνική αυτή αποκαθίσταται η «μικροκυκλοφορία» της επιδερμίδας, βελτιώνοντας την κατάσταση του συνδετικού ιστού, ενώ προάγεται η εύρυθμη λειτουργία του κολλαγόνου και της ελαστίνης. Αλυσιδωτά ενεργοποιούνται οι φυσικοί μηχανισμοί ενυδάτωσης, δομικής υποστήριξης και κυκλοφορίας του οξυγόνου και των θρεπτικών ουσιών στους ιστούς του δέρματος, ενώ παράλληλα βελτιώνεται η ελαστικότητα της επιδερμίδας.

Όσον αφορά στον μυϊκό ιστό, οι μαλάξεις εστιάζουν στις εκφύσεις και στις αποφύσεις των μυών του προσώπου (πάνω από 90 στον αριθμό), του τριχωτού της κεφαλής, του λαιμού και του ντεκολτέ. Το αποτέλεσμα είναι η τόνωση, η ενδυνάμωση και η απαλλαγή των μυών από τη συσσωρευμένη ένταση. Οι ρυτίδες μαλακώνουν, ενώ το πρόσωπο ανανεώνεται.

Στην επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος δρουν αθροιστικά και οι πιέσεις ενεργειακών σημείων της Παραδοσιακής Κινεζικής Ιατρικής. «Ο θεραπευτής διατρέχει τα ενεργειακά κανάλια (μεσημβρινούς) του προσώπου και της κεφαλής και γίνεται αρωγός της απελευθέρωσης οποιουδήποτε ενεργειακού μπλοκαρίσματος». Γι’ αυτό και μετά το πέρας κάθε συνεδρίας οι θεραπευόμενοι συχνά αναφέρουν ότι αισθάνονται μια αίσθηση χαλάρωσης και ευεξίας.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ:

  • Ανατομία κεφαλής και τραχήλου (νευρικό, μυϊκό, λεμφικό σύστημα, συνδετικός ιστός, δέρμα, σημεία και μεσημβρινοί Κινέζικης Ιατρικής).
  • Rejuvance – το μη παρεμβατικό face lift (έξι ολοκληρωμένες συνεδρίες).
  • Μεγιστοποιώντας τα αποτελέσματα – guasha, βεντούζες και δακτυλοπίεση.
  • Ενεργητικές ασκήσεις, ασκήσεις μυϊκής ενδυνάμωσης και διατάσεις προσώπου.
Συνάντηση Ενημέρωσης: Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023, ώρα 12:30, Γλυφάδα

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να διαβάσετε το ακόλουθο άρθρο της διδάσκουσας: Rejuvance: Το φυσικό λίφτινγκ του προσώπου | Vita.gr

ΔΙΔΑΣΚΕΙ

Αμαλία Μαστρογιάννη

Η Αμαλία Μαστρογιάννη γεννήθηκε, ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Έχει φοιτήσει στο τμήμα Βιολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών και τα τελευταία 10 χρόνια έχει αφοσιωθεί στη μελέτη των Ολιστικών Θεραπειών. Εκτός από το Rejuvance, έχει εκπαιδευτεί στον Βελονισμό των Πέντε Στοιχείων, στην Ολιστική Βοτανοθεραπεία, στη Σπονδυλοθεραπεία, τον Ηλεκτροβελονισμό και τον Αισθητικό Βελονισμό, καθώς και σε πλήθος διαφορετικών τεχνικών Θεραπευτικής Μάλαξης. Αφομοιώνοντας πλήθος διαφορετικών γνώσεων και τεχνικών έχει εξελίξει το Rejuvance από καλλωπιστική τεχνική μάλαξης σε ένα αυτόνομο σύστημα σωματικής και ψυχικής αναζωογόνησης και ευεξίας – Equilibrium Face Treatment. Από το 2013 αρθρογραφεί στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, έχοντας στο ενεργητικό της πλήθος δημοσιεύσεων σε θέματα Υγείας και τεχνικών Ευεξίας, Διατροφής και Ολιστικών Θεραπειών. Είναι μητέρα δύο παιδιών και συνεργάζεται με την Ακαδημία Αρχαίας Ελληνικής και Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής από το 2018

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ημερομηνίες:
Τμήμα 1ο:
14-15/10/2023, 21-22/10/2023 και 4-5/11/2023 και ώρες 10:00-16:00

Τμήμα 2ο:
24-25/2/2024, 2-3/3/2024 και 9-10/3/2024 ώρες 10:00-16:00

Διάρκεια σπουδών: 36 ώρες
Κόστος συμμετοχής: εγγραφή 50€, δίδακτρα 360€
Τόπος διεξαγωγής: Γλυφάδα

ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.