fbpx
logo

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ
ΚΑΛΑΜΩΝ 3, ΠΑΡΑΛΙΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 166 75
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΥΜΗΤΤΟΥ
ΝΥΜΦΑΙΟΥ 4, ΥΜΗΤΤΟΣ, 17237

Τηλεφωνικό κέντρο: 210 8010111
Fax: 210 8088382
Ε-mail: info@akadimia.gr

Copyright ΑΚΑΔΗΜΙΑ
 

Λεμφική Μάλαξη

Η λεμφική μάλαξη – παροχέτευση αποτελεί ένα άριστο θεραπευτικό εργαλείο για την κάθαρση και αποτοξίνωση του οργανισμού αλλά και εργαλείο αισθητικής τόσο για τη διατήρηση όσο και για την αποκατάσταση της καλαισθησίας του σώματος. Συνίσταται ως μια αποτελεσματική μέθοδος για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, όπως επίσης και προληπτικά κατά του καρκίνου.
Στο σεμινάριο αυτό γίνεται μια προσπάθεια απλούστευσης τεχνικών οι οποίες περιλαμβάνουν χρήση χειρομάλαξης, βεντουζών και αιθέριων ελαίων, έτσι ώστε να μπορούν να εφαρμοστούν από οποιονδήποτε επιθυμεί να μυηθεί στην τέχνη της λεμφικής μάλαξης, είτε έχει πρότερη γνώση μάλαξης είτε όχι.
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ
• Ανατομία, φυσιολογία και παθολογία του Λεμφικού Συστήματος.
• Θεωρία και αρχές της λεμφικής μάλαξης
• Ενδείξεις – αντενδείξεις.
• Θεραπευτικά αποτελέσματα.
• Τεχνικές και πρακτική εφαρμογή σε όλο το σώμα.
• Θεωρία κυτταρίτιδας και τοπικού πάχους.
• Τεχνικές και πρακτική εφαρμογή λιποδιάλυσης και αντιμετώπισης της κυτταρίτιδας.

Συνάντηση Ενημέρωσης: Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020, ώρα 10:00, Γλυφάδα

ΔΙΔΑΣΚΕΙ

Καλαϊτσίδη Κατερίνα

Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1978. Το 2004 έρχομαι σε επαφή με τις εναλλακτικές θεραπείες, επ’ αφορμή προσωπικής μου περιπέτειας υγείας. Έκτοτε και μέχρι σήμερα, συνεχίζω κύκλους σπουδών πάνω στις ολιστικές και παραδοσιακές θεραπευτικές τέχνες, στα πλαίσια της προσωπικής μου αναζήτησης και ανάγκης κατανοήσεως, αφομοιώσεως και συντονισμού με τις αρχές που περιβάλλουν το μυστήριο που λέγεται Ζωή, όπου μέρος αυτού είναι και ο άνθρωπος στο σύνολό του, όπως επίσης και ο δρόμος της προσφοράς.
Ασκώ τη ρεφλεξοθεραπεία, τη μάλαξη και το Βελονισμό. Επίσης ασχολούμαι με τη Διατροφή και τα βότανα.

Μάρα Καζάκου

Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1971. Για σχεδόν 20 χρόνια εργάστηκα στον χώρο των εκδόσεων επιστήμης και τεχνολογίας. Σημαντικό κομμάτι της ζωής μου έχει αφιερωθεί στις μαχητικές τέχνες. Το 2011 ήταν η χρονιά που γνώρισα την Ακαδημία Παραδοσιακής Κινέζικης & Αρχαίας Ελληνικής Ιατρικής και βρήκα ένα νέο μονοπάτι ζωής. Από τότε μαθητεύω συνεχώς δίπλα σε αξιόλογους διδασκάλους της τέχνης της θεραπείας και μελετάω με δέος την ανθρώπινη οντότητα. Προσφέρω ανακούφιση σε όσους μου τη ζητούν μέσω της μάλαξης, του βελονισμού, και πιο πρόσφατα της ρεφλεξολογίας. Παράλληλα, σπουδάζω θεραπευτικό τραγούδι, παρακολουθώ το 3τές παιδαγωγικό σεμινάριο του συλλόγου Φίλων της παιδαγωγικής Waldorf και οργανώνω μικρές ομάδες συζήτησης και ευαισθητοποίησης γονέων. Η επαφή με τη γη, ο χορός, και το ομαδικό παιχνίδι μου θυμίζουν πού πατώ και πού βρίσκομαι και μου δίνουν ζωή.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Το μάθημα διεξάγεται δύο φορές σε κάθε ακαδημαϊκό έτος.


Μάθημα Ι: : 20-21/2/2021, 27-28/2/2021 και ώρες 10:00‐15:00


Μάθημα ΙΙ: 22-23/5/2021 και 5-6/6/2021 και ώρες 10:00-15:00


Διάρκεια σπουδών: 20 ώρες

Κόστος συμμετοχής: εγγραφή 50€, δίδακτρα 200€

Τόπος διεξαγωγής: Γλυφάδα

ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.