fbpx
logo

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ
ΚΑΛΑΜΩΝ 3, ΠΑΡΑΛΙΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 166 75
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΥΜΗΤΤΟΥ
ΝΥΜΦΑΙΟΥ 4, ΥΜΗΤΤΟΣ, 17237

Τηλεφωνικό κέντρο: 210 8010111
Fax: 210 8088382
Ε-mail: [email protected]

Copyright ΑΚΑΔΗΜΙΑ
 

Κρυσταλλοθεραπεία

Για τη φυσική επιστήμη οι κρύσταλλοι είναι υπέροχοι θησαυροί πληροφορίας πάνω στη γεωλογική δομή του πλανήτη μας. Στην κρυσταλλοθεραπεία οι κρύσταλλοι και τα ορυκτά είναι πηγές φωτός, ενέργειας και δονήσεων. Το κάθε ορυκτό είναι ένα μικρό σύμπαν. Αν αναλογιστούμε πόσα στοιχεία εμπεριέχει αλλά και τα διαφορετικά επίπεδά του θα διαισθανθούμε τη μεγαλοσύνη της δημιουργίας.

Ανά τους αιώνες βοήθησαν και συνεχίζουν να βοηθούν τον άνθρωπο να θεραπευτεί, να προστατευτεί, να εναρμονιστεί και να εξελιχθεί πνευματικά  αφουγκραζόμενος την κοσμική σύνθεση.

Η αναζήτηση, η ανακάλυψη, η ενσωμάτωση και τέλος η έκφραση της ενέργειας του ορυκτού βασιλείου στη ζωή μας, ανοίγει καινούργιους ορίζοντες για αυτά που πιστεύουμε για τον εαυτό μας, την ενέργεια και το σύμπαν καθώς μέσα από την πολύπλευρη φύση του κάθε ορυκτού θα ανακαλύψουμε βαθιές αλήθειες.

Χρησιμοποιούμενοι θεραπευτικά, οι κρύσταλλοι έχουν τη δυνατότητα να αφυπνίζουν τον άνθρωπο στην υγιή κραδασμική του συχνότητα. Αυτό επιτυγχάνεται με την ιδιαίτερη δόνηση κάθε ορυκτού που επιδρά με μοναδικό και καθορισμένο τρόπο στον καθένα, ανάλογα με το που, πότε, πως , πόσο και με τι συνδυασμούς θα εφαρμοστούν, δημιουργώντας έτσι μια μοναδική ενεργειακή συνταγή για την κάθε περίπτωση.

Η θεραπευτική επίδραση των κρυστάλλων  απελευθερώνει τη στάσιμη ενέργεια στα ενεργειακά κέντρα, η οποία σε φυσικό επίπεδο έχει επιφέρει στον άνθρωπο τα όποια σωματικά προβλήματα όπως και αρνητικές επιρροές σε συναισθηματικό και νοητικό πεδίο. Συγχρόνως η εμβάθυνση που προσφέρουν στο «είναι» του, τον βοηθάει να κατανοήσει ουσιαστικές αλήθειες για αυτόν ώστε να μπορεί να επιλέγει πιο συνειδητά για τη ζωή και την υγεία του.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

 • Επιλέγοντας το κατάλληλο ορυκτό
 • Μέθοδοι ενεργειακού καθαρισμού των κρυστάλλων και των ορυκτών
 • Εναρμόνιση και προγραμματισμός των κρυστάλλων και των ορυκτών
 • Γνωρίζοντας τις ιδιότητες των ορυκτών
 • Ενεργειακή Ανατομία
 • Τεχνικές Κρυσταλλοθεραπείας για το φυσικό και τα ενεργειακά σώματα
 • Τεχνικές Κρυσταλλοθεραπείας για την εξισορρόπηση των ενεργειακών κέντρων
 • Εκκρεμές: τρόποι χειρισμού του για διάγνωση και θεραπεία
 • Heeling Wand
 • Κρυσταλλική Αρωματοθεραπεία
 • Τεχνικές μασάζ για εναρμόνιση όλων των επιπέδων μας
 • Κατασκευή διατάξεων Mandala
 • Κρυσταλλικά ιάματα – εσωτερική λήψη
Το μάθημα προσφέρεται και Online σε σύνδεση με την φυσική τάξη. Θα απαιτηθούν κάποιες φυσικές παρουσίες στην τάξη κατόπιν συνεννόησης με την διδάσκουσα.

Συνάντηση ενημέρωσης: Το πρώτο μάθημα την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2022, αποτελεί συνάντηση ενημέρωσης και μπορεί να το παρακολουθήσει κανείς δωρεάν. 

ΔΙΔΑΣΚΕΙ

Ιωάννα Μπράτη

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1967. Ξεκίνησε με καλλιτεχνικές σπουδές, όπως θεατρικό κουστούμι, μικρογλυπτική, μαριονέτες, χειροποίητο κόσμημα. Από το 1987 άρχισε την ενασχόληση της με τους κρυστάλλους ενώ από το 1991 ασχολείται επαγγελματικά με την κρυσταλλοθεραπεία και αυτήν τη στιγμή είναι Πρόεδρος των Ελλήνων Κρυσταλλοθεραπευτών (ΣΕΚ). Είναι Master Teacher Reiki ( Frank Arjava Petter ) και Master Angelic Reiki ( Cevin Core ). Συνεχίζοντας την αναζήτηση της στους εσωτερικούς δρόμους, μελέτησε ενεργειακές τεχνικές, όπως Εσωτέρα Θεραπευτική  ( SYNTHESIS ), Prana Healing ( Μaster Choa Kok Sui ), SRT- Soul Response Therapy ( Robert E. Detzler ), Dream of the soul ( Doreen N. Virtue ), Ανάλυση ονείρων, καθώς και Ηχοθεραπεία με Θιβετιανά Κύμβαλα ( Peter Hess ) και με Κρυστάλλινα Μπωλ ( Ginette Labbe & Domenico Panacciote ), Munai Ki (Juin Gibson). Μέσα από τα ταξίδια της σε Ινδία, Ταϊλάνδη και Αίγυπτο, καθώς και με την εκπαίδευση της με δασκάλους από όλο τον κόσμο,  εμπλούτισε τις γνώσεις της με σαμανικές τεχνικές με βότανα, κρυστάλλους και ήχους, καθώς και με παραδοσιακές θεραπείες της κάθε κουλτούρας. Μέσα από τη μαθητεία της στο «Σχέση θεραπευτή – θεραπευόμενου» ( SYNTHESIS ), στη διαρκή εκπαίδευση της στο Channeling, την ψυχοθεραπεία και την αυτογνωσία, αναπτύσσει και εξελίσσει διαρκώς τη σχέση της με τον εαυτό της και κατ’ επέκταση με τους θεραπευμένους και τους μαθητές της. Είναι κάτοχος των παρακάτω πτυχίων: 1ο έτος Σωματοψυχοπαιδαγωγική, 1ο έτος Bodynamic, Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική και Shiatsu ( E.S.S. & N.H.S. ), Παραδοσιακή Κινέζικη Διατροφή ( N.H.S. ),  Ηλεκτροβελονισμός ( N.H.S. ) Ταϊλανδέζικο Μασάζ ( The Wat Po Traditional Medical School ), Αρωματοθεραπεία ( N.H.S. & The Wat Po Traditional Medical School ), Παραδοσιακό μασάζ κεφαλής ( London Center of Indian Champissage ), Spinework ( N.H.S.), Hot Stone Massage και Light Bimmer ( 1st Level – Kossa ). Έχει διδάξει επί 6 έτη Θεατρικό Παιχνίδι σε ομάδες παιδιών, προσφύγων από το Ιράκ και έχει φροντίσει ανήλικα παιδιά και εφήβους σε Θιβετιανό ορφανοτροφείο μέσα από τη συμμετοχή της σε ανθρωπιστικές αποστολές.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Έναρξη: 12/10/2022. Λήξη: 24/5/2023
Μαθήματα: Μια φορά την εβδομάδα, κάθε Τετάρτη 17:00-21:00
Διάρκεια σπουδών: 116 ώρες

Κόστος συμμετοχής:
εγγραφή 100€, δίδακτρα 800€

Τόπος διεξαγωγής: Υμηττός και Online

ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.