fbpx
logo

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ
ΚΑΛΑΜΩΝ 3, ΠΑΡΑΛΙΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 166 75
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΥΜΗΤΤΟΥ
ΝΥΜΦΑΙΟΥ 4, ΥΜΗΤΤΟΣ, 17237

Τηλεφωνικό κέντρο: 210 8010111
Fax: 210 8088382
Ε-mail: info@akadimia.gr

Copyright ΑΚΑΔΗΜΙΑ
 

Δυναμική – Τριγωνική Ρεφλεξολογία

Η Δυναμική – Τριγωνική Ρεφλεξολογία είναι μία νέα, πρωτότυπη, εξειδικευμένη τεχνική, που απευθύνεται σε όλους τους ρεφλεξολόγους.

Είναι μια κατανοητή μέθοδος που, η χρήση της, οδηγεί στην απελευθέρωση εγκλωβισμένων συναισθημάτων του ασυνείδητου, ενώ παράλληλα επηρεάζει τα όργανα και τους αδένες, μέσω του Ηλιακού Πλέγματος, όπου τα αρνητικά συναισθήματα όπως θυμός, λύπη, απογοήτευση, συσσωρεύονται.

Η Τεχνική της Δυναμικής Ρεφλεξολογίας επαναφέρει την Φυσική Ροή της ενέργειας, έτσι ώστε να συνεργάζεται αρμονικά με όλα τα όργανα και τους αδένες, απελευθερώνοντας ό,τι έχει λιμνάσει ή εγκλωβιστεί, με αποτέλεσμα να κυριαρχεί η αρμονία και η ισορροπία στο σώμα μας. Στόχος και αποτέλεσμα της Δυναμικής μέσω των 27 τριγωνισμών της, είναι η ομοιόσταση των οργάνων και κατά επέκταση του Νευρικού Συστήματος. Από την 1η κιόλας εφαρμογή παρατηρούμε τις αλλαγές στον δέκτη.

Ενδεικτικά σχόλια συμμετεχόντων επαγγελματιών:

  1. Θα μοιραστώ την εμπειρία μου. Κυρία ετών 76.

Με πάρα πολλά μπλοκαρίσματα με κανονική ρεφλεξολογία κατάφερνα να την χαλαρώσω. Μετά την δεύτερη συνεδρία Δυναμικής και μετά από 2 μήνες που δεν έβγαινε μπόρεσε και βγήκε έξω. Η ίδια νιώθει όρεξη για ζωή και δεν πονάει όπως πριν.

  1. Γυναίκα ετών 42 με Σκλήρυνση κατά πλάκας από 15 ετών.

Εκείνη την περίοδο βίωνε την απώλεια συγγενικού προσώπου με συμπτώματα όπως:

άγχος, διαταραχές ύπνου, θλίψη .

Με την 1η εφαρμογή της Δυναμικής,  απελευθερώθηκε η ένταση, ο ύπνος της ήταν πολύωρος και ήρεμος.

  1. Από ανάρτηση της κας. Αλίκης Βυθούλκα:

»Πάλι στο νησί, μετά από ένα θαυμάσιο Σαββατοκύριακο στην Αθήνα, μαθαίνοντας μια νέα και ενδιαφέρουσα μέθοδο που ονομάζεται Δυναμική Ρεφλεξολογία από την δημιουργό της μεθόδου Ευγενία Δούλβαρη. Η κ Eugenia Doulvari έχει δημιουργήσει μια μοναδική μέθοδο εύκολη στην εφαρμογή με μεγάλα οφέλη.

Ευχαριστώ Ευγενία, για όλη την δουλειά και την αφοσίωσή που σου επέτρεψε να μας προσφέρεις ένα ακόμα πολύτιμο εργαλείο για να συμπεριλάβουμε στις συνεδρίες Ρεφλεξολογίας μας για να γίνουν ακόμα πιο ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ!👣❤️👣»

  1. Από Martin Marimbas:

«Το Σεμινάριο της Δυναμικής Ρεφλεξολογίας είναι ένα σεμινάριο που πραγματικά ανοίγει πολύτιμους θεραπευτικούς ορίζοντες! Ως φυσικοθεραπευτής με 14 χρόνια εμπειρίας στην αντιμετώπιση του Χρόνιου Πόνου, έχοντας σχηματίσει επίσης ένα τρίγωνο θεραπευτικής προσέγγισης που ορίζεται από την ευστοχία α) της διάγνωσης, β) του χρονικού προσδιορισμού μέσα στον κύκλο επούλωσης ή τη φάση εξέλιξης μιας πάθησης/κάκωσης, και γ) την αξιολόγηση του ΑΝΣ σε σχέση με την πιθανή εμπλοκή του στη συμπτωματολογία, βρήκα χρησιμότατο οδηγό για την τελευταία αυτή παράμετρο μέσα από την παρουσίαση της Δυναμικής Ρεφλεξολογίας. Ευγενία, όπως σου είπα και κατ’ ιδίαν, παρουσιάζεις ένα διήμερο γεμάτο από γνώση, που αν την εμβαθύνει κανείς, θα έχει λύση για τα περισσότερα κλινικά προβλήματα. Συγχαρητήρια στα Σεμινάριά σου!»

✔️Χορηγείται βεβαίωση παρακολούθησης.

✔️Δίνεται έντυπο υλικό.

ΔΙΔΑΣΚΕΙ

Ευγενία Δούλβαρη

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

2004 – 2006    Διπλωματούχος  διετούς φοιτήσεως εφαρμογής Α. Porter

2002-2004         Διπλωματούχος διετούς φοιτήσεως  Ρεφλεξολόγιας  – Ρεφλεξολόγος Ακριβείας ( μέθοδος LILIAN STOLTENBERG) στη Σχολή «ΣΥΝΘΕΣΙΣ»

1999-2002          Ψυχο-ενεργειακή Προσέγγιση ,τριετούς φοιτήσεως στη Σχολή «ΣΥΝΘΕΣΙΣ»

1973-1976        Διπλωματούχος Αισθητικός  της Σχολής Dorabruschi , Φλωρεντίας ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

2017 Εισηγήτρια εκπαίδευσης Ρεφλεξολόγων στην Σχολή Εκπαίδευσης  Ε.Δούλβαρη

2014-2017 Εισηγήτρια Δυναμικής Ρεφλεξολογίας

2016 Μέλος του Επαγγελματικού Σωματείου Ρεφλεξολόγων

2015-2016-2017  Δήμος Αμαρουσίου εθελοντική προσφορά στα ΚΑΠΗ

 Αμαρουσίου

2013-2014-2015  Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου      Ελλήνων  Ρεφλεξολόγων (ΣΕΡ).

2012  -2013      Γραμματέας Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Ελλήνων Ρεφλεξολόγων ( ΣΕΡ). Ανάμεσα στις αρμοδιότητες συγκαταλέγονται:

  • Προώθηση ρεφλεξολογίας – επικοινωνιακές δραστηριότητες (π.χ. συμμετοχή σε τηλεοπτικές συνεντεύξεις).
  • Σχεδιασμός, συντονισμός και υλοποίηση ερευνητικών προγραμμάτων, εθελοντικών πρωτοβουλιών – ομάδων και επιστημονικών εκδηλώσεων (ημερίδες-συνέδρια).
  • Διοργάνωση Διακρατικών Σεμιναρίων συνεχούς εκπαίδευσης Διπλωματούχων Ρεφλεξολόγων

1973-σήμερα    Λεμφικό μασάζ – αδυνατίσματος

2009-2012        Υπεύθυνη  Επιτροπής Δημοσίων Σχέσεων του Σωματείου Ελλήνων Ρεφλεξολόγων

2009-2011         Υπεύθυνη Σύνταξης/ Έκδοσης Περιοδικού «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ» του Σωματείου Ελλήνων Ρεφλεξολόγων

2007-2010         Υπεύθυνη Ερευνητικού Προγράμματος για την Εφαρμογή Μεθόδων Ρεφλεξολογίας σε Παιδιά με Δυσλεξία και Αναπτυξιακές Διαταραχές (π.χ. ΔΕΠΥ). Ανάμεσα στις αρμοδιότητες συγκαταλέγονται:

2006                       Σχεδιασμός, οργάνωση και υλοποίηση σεμιναρίου Ρεφλεξολογίας με θέμα: «Παλμός – Δόνηση, Ήχος και Χρώμα» (Σχολή «ΣΥΝΘΕΣΙΣ»)

2004-2006         Βοηθός  Εκπαιδεύτρια τμήματος  Ρεφλεξολογίας

                        στη Σχολή «ΣΥΝΘΕΣΙΣ»

1976 -1998        Γενική Αισθητική Προσώπου και Σώματος σε Ιδιόκτητο Ινστιτούτο Αισθητικής – Γυμναστήριο

 ΟΜΙΛΙΕΣ

  • Ομιλία  στο  Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Χαϊδαρίου με θέμα: «Γνωριμία με τη Ρεφλεξολογία: Ρεφλεξολογία & Μυοσκελετικά Προβλήματα», Οκτώβριος, 2010.
  • Ομιλία στο Δημαρχιακό Μέγαρο του Αμαρουσίου με θέμα: «Γνωριμία με τη Ρεφλεξολογία: Ρεφλεξολογία & Εμμηνόπαυση», Δεκέμβριος, 2009.

ΣΥΝΕΧΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ

 2013   Παρακολούθηση κ διοργάνωση ημερίδας RIEN  στην Ελλάδα

2012    Παρακολούθηση ημερίδας με θέμα:  «Η Τρίτη Ηλικία σε συνδυασμό με την Ρεφλεξολογία», που διοργανώθηκε από το Σωματείο  Ελλήνων Ρεφλεξολόγων

2011    Παρακολούθηση ημερίδας με θέμα: «Η εφαρμογή της Ρεφλεξολογίας συνδυαστικά με άλλες Ολιστικές Μεθόδους και Προσεγγίσεις», που διοργανώθηκε από το  Σωματείο  Ελλήνων Ρεφλεξολόγων

2010    Παρακολούθηση ημερίδας με θέμα: «Ρεφλεξολογία – Σύγχρονες έρευνες και η προσφορά τους στον άνθρωπο και το περιβάλλον »,  που διοργανώθηκε από το  Σωματείο  Ελλήνων Ρεφλεξολόγων

2008    Παρακολούθηση ημερίδας με θέμα: «Ο επαγγελματίας Ρεφλεξολόγος», με κύρια ομιλήτρια την Διεθνούς φήμης Ρεφλεξοθεραπεύτρια (RTF), Hanne Marquardt, που διοργανώθηκε από το  Σωματείο  Ελλήνων Ρεφλεξολόγων.

2005    Παρακολούθηση ημερίδας με θέμα: «Τα κομβικά σημεία της ζωτικής ενέργειας μεταξύ Μεσημβρινών και Ισημερινών στον άκρο πόδα και στην άκρα χείρα για την αντιμετώπιση ψυχοσωματικοδιανοητικών προβλημάτων», που διοργανώθηκε από το  Σωματείο  Ελλήνων Ρεφλεξολόγων.

2004    Σεμινάριο με  θέμα: «Εξειδίκευση σε μικρο – μακρο  Ρεφλεξολογία:  Μέθοδος L.STOLTENBERG», που διοργανώθηκε από τη Σχολή «ΣΥΝΘΕΣΙΣ».

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ημερομηνίες: Οι ημερομηνίες θα ανακοινωθούν

Τόπος διεξαγωγής: Γλυφάδα

Κόστος συμμετοχής: 200 ευρώ

ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.