fbpx
logo

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ
ΚΑΛΑΜΩΝ 3, ΠΑΡΑΛΙΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 166 75
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΥΜΗΤΤΟΥ
ΝΥΜΦΑΙΟΥ 4, ΥΜΗΤΤΟΣ, 17237

Τηλεφωνικό κέντρο: 210 8010111
Fax: 210 8088382
Ε-mail: info@akadimia.gr

Copyright ΑΚΑΔΗΜΙΑ
 

Αιθερικό σώμα – Κβαντική θεραπεία

Αιθερικό σώμα – Κβαντική θεραπεία

Το θέμα της θεραπείας είναι τόσο αρχαίο όσο κι ο χρόνος και ήταν πάντοτε αντικείμενο έρευνας και πειράματος. Σήμερα ο άνθρωπος βρίσκεται στο σημείο εξέλιξης της…συνείδησής του όπου μπορεί να αρχίσει να αντιλαμβάνεται τη δύναμη των υποκειμενικών κόσμων και η επιστήμη της ψυχολογίας αποτελεί την ανταπόκρισή του στο αυξανόμενο αυτό ενδιαφέρον.

Οι διαδικασίες διευθέτησης, εξάλειψης και θεραπείας απασχολούν τη διάνοια όλων των σκεπτόμενων ανθρώπων καθώς κι όλων των ανθρώπων που υποφέρουν.

Κάθε ασθένεια δημιουργείται από δύο αιτίες, την εξωτερική και την εσωτερική που είναι το αποτέλεσμα κάποιας συμφόρησης στο κβαντικό πεδίο. Όταν οι δύο αυτές συνθήκες έρχονται σε συνάφεια και υπάρχει ένα φυσικό εμπόδιο τότε θα έχουμε ασθένεια. Η άποψη των περασμένων αιώνων απέδιδε την ασθένεια στους «κακούς χυμούς» που γεννιούνται στην εσωτερική ζωή του ασθενή.

Με αυτόν τον τρόπο η Κβαντική φυσική αποκαλύπτει την αλληλεξάρτηση όλων στο Σύμπαν, δίνοντας έτσι άλλη εικόνα για τις σχέσεις και την θεραπεία.

Παρόλο που έχουμε ένα υλικό σώμα, είμαστε φτιαγμένοι από ενέργεια όπως είναι φτιαγμένο το κάθε τι στο Σύμπαν. Είμαστε Κβαντικά όντα.

Υπάρχει μια υποκειμενική πραγματικότητα που ονομάζουμε αιθερικό πεδίο. Το αιθερικό σώμα είναι όπως ακριβώς το φυσικό έχοντας μεγαλύτερη σπουδαιότητα όμως γιατί είναι το καλούπι στήριξης του φυσικού. Έχει έναν κύριο αντικειμενικό σκοπό, να ζωογονεί και να ενεργοποιεί το φυσικό σώμα κι έτσι να το ολοκληρώνει μέσα στο σώμα ενέργειας της Γης και του ηλιακού συστήματος.

Feature3_image2_vitD-e1464795393742

Το αιθερικό σώμα απαρτίζεται από εκατομμύρια μικροσκοπικά ρεύματα που ονομάζονται νάντις στην ανατολική φιλοσοφία και είναι το αιθερικό αντίστοιχο του νευρικού συστήματος.

poio-einai-kyriarxo-tsakra-750x400

Μέσω του αιθερικού σώματος, τα νάντις κυκλοφορούν ενέργεια, η οποία απορροφάται από το φυσικό σώμα και εκδηλώνεται σαν ζωτικότητα. Τα νάντις διασταυρώνονται 21 φορές δημιουργώντας ένα από τα επτά μεγάλα κέντρα.

Αυτά είναι :   Το Κέντρο Κεφαλής        

                         Το Κέντρο Αζνα

                         Το Κέντρο Λαιμού

                         Το Κέντρο Καρδιάς

                         Το Κέντρο του Ηλιακού Πλέγματος

                         Το Κέντρο Ιερού

                         Το Κέντρο Βάσης.

Υπάρχουν 21 μικρότερα κέντρα και ακόμα 49 μικρότερα.

Τα επτά μεγάλα κέντρα βρίσκονται κατά μήκος της αιθερικής σπονδυλικής στήλης  και εκφράζουν την ενέργεια που εισρέει από το αστρικό σώμα.

Η υγεία του ανθρώπου, η πνευματική του αφύπνιση, η ανάπτυξη των εσωτερικών του δυνάμεων, σχετίζονται με την ισορροπημένη λειτουργία αυτών κέντρων.

Το αιθερικό σώμα καθώς καταλαμβάνει ολόκληρο το φυσικό οργανισμό την περιβάλλει σαν αύρα. Ανάλογα με το σημείο εξέλιξης θα είναι και η έκταση της περιοχής που καλύπτει το αιθερικό σώμα πέρα από τα όρια του φυσικού σώματος.

Το αιθερικό σώμα εκδηλώνεται μέσα από κινήσεις, τις κρυφές κινήσεις στα έμβια όντα, την κυκλοφορία του αίματος, την κίνηση των χυμών μέσα στα δένδρα… Το αιθερικό έχει σχέση με το ρυθμό και τον χρόνο.

Κάθε ασθένεια προκαλείται από έλλειψη αρμονίας. Το αιθερικό σώμα είναι κατεξοχήν όργανο της ζωής, είναι η φυσική αντιστοιχία του εσώτερου σώματος φωτός που αποκαλούμε ψυχικό σώμα. Στη Βίβλο ονομάζεται “ανθέμιον του χρυσίου” και διακρίνεται από:

α. Τη φωτεινή του ποιότητα.

β. Τον κραδασμό του, που συγχρονίζεται πάντα με την ανάπτυξη της ψυχής.

γ. Τη συνεκτική του δύναμη που συνδέει κάθε μέρος της σωματικής δομής.

Στην Κβαντική θεραπεία ασχολούμαστε με την ενεργειακή ανατομία του ανθρώπου.

Το να γίνουμε θεραπευτές σημαίνει να κινηθούμε προς τη συμπαντική δημιουργική δύναμη, την οποία βιώνουμε ως αγάπη, με την επαναταύτιση του εαυτού μας με αυτήν, την συμπαντικοποίηση μας, την ενοποίηση μας με το Θεό.

«Η νέα Ιατρική Επιστήμη θα οικοδομηθεί πρωταρχικά πάνω στην επιστήμη των κέντρων και στην γνώση αυτή θα βασιστούν όλες οι διαγνώσεις και οι δυνατές θεραπείες»

                                                               Εσωτέρα Θεραπευτική σ. 77

Ίρις Πάσσου