fbpx
logo

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ
ΚΑΛΑΜΩΝ 3, ΠΑΡΑΛΙΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 166 75
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΥΜΗΤΤΟΥ
ΝΥΜΦΑΙΟΥ 4, ΥΜΗΤΤΟΣ, 17237

Τηλεφωνικό κέντρο: 210 8010111
Fax: 210 8088382
Ε-mail: [email protected]

Copyright ΑΚΑΔΗΜΙΑ
 

Σεμινάρια Κρυσταλλικού Βελονισμού

Ο Κρυσταλλικός Βελονισμός είναι μια πρωτοποριακή προσέγγιση σε μια αρχαία επιστήμη. Στην αρχή αυτού του βιβλίου, το οποίο θα αποτελέσει το κέντρο των μαθημάτων μας, θα συναντήσετε μια πολύ βασική αναφορά στην παραδοσιακή κινεζική ιατρικη, ως εισαγωγή στη διαχρονική δυναμική της. Στη συνέχεια, θα περάσουμε στη μελέτη των βασικών βελονιστικών σημείων, όχι μόνο μέσα από τη γνώση της παραδοσιακής Κινέζικης, αλλά μέσα από μια πιο μεταφυσική όψη της ενέργειας τους. Έτσι οι ορίζοντες διευρύνονται και μπορεί να γίνει αντιληπτό κάτι πολύ ουσιαστικό: ότι τελικά οι μεσημβρινοι είναι ένα δίκτυο το οποίο ενώνεται με το Σύμπαν. Σχηματίζουν ένα ενεργειακό δίκτυο, το οποίο αποθηκεύει αυτό που είμασταν και αυτό που εν δυνάμει μπορούμε να γίνουμε. Όλα αυτά ενώνονται μέσα σε μια στιγμή, είτε με την εισχώρηση μιας βελόνας στο σημείο, είτε της ενέργειας ενός κρυστάλλου.

Εδώ όμως είναι που χρειάζεται και η συνειδητότητα του ατόμου, ωστε να κατανοήσει ότι πραγματικά είναι μια μικρογραφία του Σύμπαντος και, αν δεν το συναισθανθεί αυτο, θα μείνει ένα δοχείο αχρησιμοποιητου ενδεχομένου. Για αυτό το λόγο, τα μαθήματα συνεχίζουν με την αναζήτηση στα Ενεργειακά Κέντρα του ανθρώπινου συστήματος. Σε αυτό το σημείο αντιλαμβανομαστε ακόμα μια φορά πως η θεραπεία, το πρώτο που ζητά, είναι αντίληψη, όχι μόνο νοητική, αλλά και μια αντίληψη της καρδιάς. Αυτή η σύνδεση είναι που δείχνει το δρόμο της συνένωσης όπου όλα, όπως και στο Ταο, συνυπάρχουν, αλληλοεξαρτωνται και αλληλοσυμπληρωνονται.

Στο επόμενο κεφάλαιο που θα διδαχθεί στο μάθημα, βρίσκεται ένα μικρό κομμάτι θεωρίας για το πως λειτουργούν τα Ενεργειακά Κέντρα, όπως και πολλές πληροφορίες για τις αντιστοιχίες που αυτά έχουν σε διάφορα επίπεδα και τομείς. Έτσι σχηματίζεται μια πρακτική εικόνα για το πως μπορούμε μέσα στην καθημερινότητά εμείς προσωπικά να θρέψουμε την ενέργεια μας και να την ενισχύσουμε.

Το μαθήματα που αφορούν τις τεχνικές του Κρυσταλλικού Βελονισμού διαθέτουν τρόπους με τους οποίους μπορεί να εξισορροπηθει η υγεία του συστήματος, με τη βοήθεια των θαυματουργων αυτών πλασμάτων του φωτός, των ορυκτών, που αποτελούν υψηλα θεραπευτικά δώρα της Μητέρας Γης. Θυμηθείτε πως οι μεσημβρινοι είναι η συνέχεια Συμπαντικών μονοπατιών. Οι δικοί σας σύντροφοι σε αυτό το εξερευνητικο ταξίδι της ύπαρξης μπορεί να είναι τα ορυκτά, οι βελόνες, ή ότι εσείς τελικά επιλέξετε. Το σημαντικό είναι να ξεκινήσετε αυτό το ταξίδι.

Περιεχόμενο μαθημάτων:

  • Πολύ βασικές αρχές της Κινέζικης Ιατρικής
  • Πορεία μεσημβρινών
  • Βασικές αρχές Κρυσταλλοθεραπείας
  • Βασική θεωρία της ενέργειας των ορυκτών (ιδιότητες)
  • Η χρήση του ορυκτού εκκρεμούς
  • Διαδρομές των μεσημβρινών
  • Ανάλυση των τενοντομυϊκών και μάλαξη σε αυτούς με μασαζοκρύσταλλο
  • Διάγνωση μέσω των ενεργειακών διαγραμμάτων
  • Θεωρία των Ενεργειακών Κέντρων
  • Τεχνικές εφαρμογής Κρυσταλλικού Βελονισμού
  • Healing Wand

ΔΙΔΑΣΚΕΙ

Ιωάννα Μπράτη

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1967. Ξεκίνησε με καλλιτεχνικές σπουδές, όπως θεατρικό κουστούμι, μικρογλυπτική, μαριονέτες, χειροποίητο κόσμημα. Από το 1987 άρχισε την ενασχόληση της με τους κρυστάλλους ενώ από το 1991 ασχολείται επαγγελματικά με την κρυσταλλοθεραπεία και αυτήν τη στιγμή είναι Πρόεδρος των Ελλήνων Κρυσταλλοθεραπευτών (ΣΕΚ). Είναι Master Teacher Reiki ( Frank Arjava Petter ) και Master Angelic Reiki ( Cevin Core ). Συνεχίζοντας την αναζήτηση της στους εσωτερικούς δρόμους, μελέτησε ενεργειακές τεχνικές, όπως Εσωτέρα Θεραπευτική  ( SYNTHESIS ), Prana Healing ( Μaster Choa Kok Sui ), SRT- Soul Response Therapy ( Robert E. Detzler ), Dream of the soul ( Doreen N. Virtue ), Ανάλυση ονείρων, καθώς και Ηχοθεραπεία με Θιβετιανά Κύμβαλα ( Peter Hess ) και με Κρυστάλλινα Μπωλ ( Ginette Labbe & Domenico Panacciote ), Munai Ki (Juin Gibson). Μέσα από τα ταξίδια της σε Ινδία, Ταϊλάνδη και Αίγυπτο, καθώς και με την εκπαίδευση της με δασκάλους από όλο τον κόσμο,  εμπλούτισε τις γνώσεις της με σαμανικές τεχνικές με βότανα, κρυστάλλους και ήχους, καθώς και με παραδοσιακές θεραπείες της κάθε κουλτούρας. Μέσα από τη μαθητεία της στο «Σχέση θεραπευτή – θεραπευόμενου» ( SYNTHESIS ), στη διαρκή εκπαίδευση της στο Channeling, την ψυχοθεραπεία και την αυτογνωσία, αναπτύσσει και εξελίσσει διαρκώς τη σχέση της με τον εαυτό της και κατ’ επέκταση με τους θεραπευμένους και τους μαθητές της. Είναι κάτοχος των παρακάτω πτυχίων: 1ο έτος Σωματοψυχοπαιδαγωγική, 1ο έτος Bodynamic, Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική και Shiatsu ( E.S.S. & N.H.S. ), Παραδοσιακή Κινέζικη Διατροφή ( N.H.S. ),  Ηλεκτροβελονισμός ( N.H.S. ) Ταϊλανδέζικο Μασάζ ( The Wat Po Traditional Medical School ), Αρωματοθεραπεία ( N.H.S. & The Wat Po Traditional Medical School ), Παραδοσιακό μασάζ κεφαλής ( London Center of Indian Champissage ), Spinework ( N.H.S.), Hot Stone Massage και Light Bimmer ( 1st Level – Kossa ). Έχει διδάξει επί 6 έτη Θεατρικό Παιχνίδι σε ομάδες παιδιών, προσφύγων από το Ιράκ και έχει φροντίσει ανήλικα παιδιά και εφήβους σε Θιβετιανό ορφανοτροφείο μέσα από τη συμμετοχή της σε ανθρωπιστικές αποστολές.

VIDEO

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ημερομηνίες:

15-16/10/16, 12-13/11/16, 10-11/12/16, 14-15/1/17, 11-12/2/17, 4-5/3/17 και 1-2/4/17

Ώρες διεξαγωγής: 15:00-20:00

Συνολική διάρκεια σπουδών: 70 ώρες

Τόπος διεξαγωγής: Γλυφάδα

Εγγραφή: 50 ευρώ

Δίδακτρα: 550 ευρώ

ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.